Nog 2,5 week... - Reisverslag uit Breda, Nederland van Isabel Catseman - WaarBenJij.nu Nog 2,5 week... - Reisverslag uit Breda, Nederland van Isabel Catseman - WaarBenJij.nu

Nog 2,5 week...

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Isabel

27 Februari 2008 | Nederland, Breda

Beste mensen,

15 Maart is het zover, dan vertrekken we naar Argentinië en Brazilië! Deze keer voor 3 weken. Omdat ik het nog steeds erg leuk vind, deze keer dus ook weer een weblog.
Pascals vader brengt ons naar Schiphol waar we om 8:15 u via Madrid naar Buenos Aires vliegen. Dat wordt dus vroeg opstaan...
Na een paar dagen Buenos Aires vliegen we naar Ushuaia (19-03), Calafate (21-03), Salta (24-03), Iguazu (28-03) en Rio de Janeiro – Brazilië (31-03). 5 April vliegen we weer terug. Een hoop vluchten dus, maar het land is ook te groot om het op een andere manier in drie weken te doen.
De wandelschoenen en verdere uitrusting hebben we al gekocht, dus we zijn er klaar voor.
Nu zijn we nog op internet aan het kijken wat we in de omgeving van Salta kunnen doen (de bergen in) en willen we nog tickets boeken voor een voetbalwedstrijd in het stadion van Boca Juniors of River Plate in Buenos Aires. Dit schijnt erg gaaf te zijn, maar een beetje gevaarlijk om in je eentje te ondernemen...

We hebben er zin in!

groetjes, Pascal en Isabel

• 27 Februari 2008 - 17:48

Bianca:

Ik ben weer erg benieuwd naar jullie verhalen! Succes met het inlopen van de schoenen!!!

• 27 Februari 2008 - 18:01

Annelore:

ik zal met plezier weer jullie berichtjes lezen hoor! Zo wordt hier ook telkens een beetje warm ;)
    Alvast heel veel plezier é!

dikke zoen

• 27 Februari 2008 - 18:04

Opa En Oma Oubrie:

PASCAL EN iSABEL
    WIJ WENSEN JULLIE EEN MOOIE REIS TOE, EN VEEL GOED WEER

• 27 Februari 2008 - 18:18

Marian:

Ja, pas maar op, de meeste moorden worden daar tijdens de voetbalwedstrijden gepleegd.

• 27 Februari 2008 - 19:34

Hans En Esther:

Hoi Pascal en Isabel,

Een hele prettige vakantie en wij zullen met plezier jullie reisverlagen lezen.

groetjes Hans en Esther

• 27 Februari 2008 - 19:58

Freddy En Addie:

leuk om jullie weer op deze manier te kunnen volgen denk dat wij volgend jaar maar eens mee gaan

• 28 Februari 2008 - 05:53

Johan:

Wij zijn wel een reislustig volkje hè
    Het laaste deel van de reis lijkt me wel wat.
    De rest bibberen.

• 28 Februari 2008 - 09:20

Hilda:

Leuke vooruitzichten.Veel plezier en we volgen jullie weer op de voet.Van achter de computer natuurlijk.Groetjes.

• 28 Februari 2008 - 10:05

Mirjam En Johnny:

heel veel plezier daar, en een hele goeie reis. enne...wel op tijd terug zijn hé voor 11 april :) groetjes mirjam en johnny

• 28 Februari 2008 - 10:06

Nath En De Mannen:

Nou luitjes dat wordt weer spanning en sensatie en ik kijk weeral uit naar jullie verhalen, heel veel plezier.Oh enne pascal ik durf het bijna niet te zeggen maar.... nog gefeliciteerd met je verjaardag, zoals altijd lekker op tijd.
    groetjes uut Truzement

• 28 Februari 2008 - 12:15

Eline:

Hoi!

Leuk leuk weer verhaaltjes om te lezen! Superveel plezier en ik zal anders wel zorgen dat 't toneel (wat je natuurlijk niet mag missen) opgenomen wordt dat je later kan kijken :D!

Groetjes Eline

• 28 Februari 2008 - 16:57

Ruud:

kennen jullie die van die twee die naar zuid Amerika gingen ? Nooit meer iets van gehoord,
    ha,ha
    Goede reis !!

bredase buurman, ruud

• 29 Februari 2008 - 15:40

Tante Ina En Oom Rud:

Hoi Pascal en Isabel,

We gaan jullie weer op de voet volgen hoor.
    Isabel ,jij kan jullie reisverslagen op zo,n leuke en interessante manier neerpennen dat het gewoon een genot is om jullie te volgen.
    En Pascal ,laat de Canon weer zijn best doen,dan wordt het weer smullen van jullie mooie foto,s !
    Hartstikke veel plezier en een hele goede reis gewenst van ome Rudy en tante Ina

• 01 Maart 2008 - 11:49

Maronna:

We zullen jullie weblogs lezen...
    wensen jullie een fijne vakantie toe..
    Groetjes

• 04 Maart 2008 - 09:49

Inge:

Hoi Pascal en Izzie!

Wow, wat een mooie reis gaat dat weer worden! Ik ben nu al benieuwd naar alle avonturen die jullie vast gaan meemaken. Maar we zullen je uiteraard volgen hoor via de weblog!!
    Tot morgen! Groetjes Inge

• 05 Maart 2008 - 03:34

Margot:

Kwil jullie vanuit OZ ff heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier wensen. Dat wordt vast een TOPreis. xxxx

• 05 Maart 2008 - 19:24

Team Vlissingen:

Hoi Pascal en Isabel!

Jullie gaan weer een heel mooie reis maken. Echt gaaf. Geniet ervan en pas goed op jezelf. We gaan jullie volgen via internet.

Mischa, Therese, Marc en Lisa

• 06 Maart 2008 - 06:54

Helga, Chris En Roos:

We wensen jullie heel veel plezier en geniet er weer van. We wachten met spanning af op alle verhalen die we weer te lezen krijgen...

lieve reisgroetjes

• 07 Maart 2008 - 15:44

Miranda :

Isabel en Pascal,
    Ik wil jullie alvast heel veel plezier wensen op vakantie, geniet er lekker van!! Ik lees weer mee via de site!
    Groetjes Miranda

• 24 Maart 2008 - 08:28

Henk En Koos:

Het is weer zeer indrukwekkend wat we lezen en zien we blijven ,t volgen
    nog veel plezier en de groeten vanuit Heijen
    HOU DOE WANNE

• 28 Maart 2008 - 11:57

Knaagje:

Sind die floris und ariel nicht da in Amsterdam angekommen ja???